00

Фігурка Schleich Африканський чорний носоріг (14193)

Фігурка Schleich Африканський чорний носоріг (14193)
* УВАГА! Реальний вигляд товару може дещо відрізнятися від того, який зображений на малюнку. Ми радимо звіряти зовнішній вигляд, опис та технічні характеристики за артикулом на сайті виробника.
 
Наявність: Немає на складі
Код товару: 462161
Артикул: 14193
Гарантія: 0 міс.

Характеристики

  • БрендSchleich
  • Країна Німеччина

Огляд

Іграшка-фігурка Африканский черний носорог (14193) з серії мешканців лісу і прерій сформує у малюка уявлення про жителів фауни дикої природи, а ігри з фігурками чудово розвинуть фантазію, уяву, координацію і, звичайно ж, дрібну моторику.
Компанія Шляйх, заснована в Німеччині, протягом десятиліть радує своїх покупців високою якістю фігурок. Фірма є однією з перших на ринку дитячих іграшок, виготовляючи копії тварин, людей, персонажів відомих сучасних казок і аксесуарів до них. Висока якість пластика і гуми тільки підкреслюють якість фігурок, крім того, іграшки виготовлені спеціально для використання маленькими дитячими ручками.
Вишукане розфарбування здійснено вручну, тому кожна з фігурок має свою індивідуальність і унікальна по-своєму. Над створенням і виготовленням іграшок потрудилися як фахівці зоологічних музеїв, так і співробітники зоопарку Берліна. Для утримання своєї популярності компанія постійно поповнює свій асортимент новими й новими фігурками.

Відгуки про Фігурка Schleich Африканський чорний носоріг (14193)

Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер, щоб бачити наш сайт коректно. Оновити мій браузер