00

Фігурка Schleich Осел (13746)

Фігурка Schleich Осел (13746)
* УВАГА! Реальний вигляд товару може дещо відрізнятися від того, який зображений на малюнку. Ми радимо звіряти зовнішній вигляд, опис та технічні характеристики за артикулом на сайті виробника.
 
Наявність: Немає на складі
Код товару: 462331
Артикул: 13746
Гарантія: 0 міс.

Характеристики

  • БрендSchleich
  • Країна Німеччина

Огляд

Фігурка Schleich Осел (13746) прекрасно урізноманітнює гру вашої дитини і стане відмінним поповненням колекції його фігурок домашніх тварин. Милий ослик сірого кольору з вушками і чорними очицями легко поміститься в маленьких дитячих ручках і буде зручний для гри. Осли дуже сильні тварини і давно використовуються в перевезенні, транспортуванні товарів і для допомоги фермерам. Також вони мають гарну витримкою і пристосовані з складних кліматичних умов, а тому, можуть використовуватися в пустелях. Віслюки мають сірий окрас, очі і ніс мають світлу окантовку.
Всі фігурки Schleich зроблені з гіпоалергенних високотехнологічних матеріалів, розфарбовані вручну і не викликають алергії у дитини. Всі вони створюються при постійній співпраці з Берлінським зоопарком, а тому, є максимально точною копією справжніх тварин. Кожна фігурка розроблена з урахуванням досліджень в галузі педагогіки і проводиться як справжній витвір для маленьких дитячих ручок..

Відгуки про Фігурка Schleich Осел (13746)

Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер, щоб бачити наш сайт коректно. Оновити мій браузер