00

Самокат Razor Carbon Black (314393)

Самокат Razor Carbon Black (314393)
* УВАГА! Реальний вигляд товару може дещо відрізнятися від того, який зображений на малюнку. Ми радимо звіряти зовнішній вигляд, опис та технічні характеристики за артикулом на сайті виробника.
 
Наявність: Немає на складі
Код товару: 801560
Артикул: 314393
Гарантія: 12 міс.

Характеристики

  • Країна США

Огляд

Елегантний матовий дизайнОсобливу увагу хочеться приділити дизайну моделі. Це суворі плавні лінії, які підкреслюють елегантність самоката. Дека, стилізована під карбон, доповнює загальний образ. Можна сміливо заявити, що Carbo ідеально поєднується з офісним стилем одягу. Суворий, елегантний, але в той же час стильний, що привертає увагу. На такому самокаті можна зі зручністю дістатися до місця роботи, а зручна підніжка дозволить припаркуватися в будь-якому місці. Так що, якщо ви давно мріяли про екологічний засіб пересування, то самокат Carbon - ідеальний вибір. Модель представлена в чорному і чорно-червоному кольорі.
Але кататися на ньому можуть не тільки офісні працівники. Самокат Carbo відноситься до лінійки «міських» самокатів, а значить може використовуватися всіма жителями міста для різних цілей. Використовувати його можуть діти, починаючи з 7-річного віку. Зріст драйвера повинен бути від 120 до 200 см, а вага не більше 100 кг. Кермо можна відрегулювати по висоті.
Особливості конструкції Carbon Рама не складається, що виключає люфти і можливі деренчання. Кермо шириною 46 см надає стабільності і впевненості в русі. Управляти набагато зручніше і краще, якщо порівнювати зі стандартним кермом.
Щоб скинути швидкість, потрібно скористатися гальмом. Компанія Razor запатентувала фірмове гальмо-крило, яке моментально зупиняє самокат. Кататися на самокаті Carbon комфортно і зручно. Місця для ноги достатньо - ширина деки становить 14 см, а довжина 38 см. Кататися на Carbon справжнє задоволення: плавний хід, великі колеса, елегантний дизайн, широка дека. Оцініть самі, відправившись на тривалу прогулянку парком в найближчі вихідні.

Відгуки про Самокат Razor Carbon Black (314393)

Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер, щоб бачити наш сайт коректно. Оновити мій браузер