00

Набір для експериментів 4М Вулкан (00-03230)

Набір для експериментів 4М Вулкан (00-03230)
* УВАГА! Реальний вигляд товару може дещо відрізнятися від того, який зображений на малюнку. Ми радимо звіряти зовнішній вигляд, опис та технічні характеристики за артикулом на сайті виробника.
351 грн.
Наявність: На складі (1-3 дні)Орієнтовна дата поставки: Уточнюйте
Код товару: 813077
Артикул: 00-03230
Гарантія: 0 міс.

Характеристики

  • Країна Китай

Огляд

Зробіть настільний вулкан заввишки 9,5 см. Розмалюйте його фарбами з набору. Здивуйте своїх друзів і родину виверженням шипучої лави. Це приголомшливий науковий проект і чудове оформлення робочого столу.
В комплекті: форма для вулкана, два пакети з гіпсом, шість баночок з фарбами різних кольорів, пензель, мішалка, лист із наклейками, інструкція.
В інструкції з малюнками детально описано та показано як створити макет вулкана за допомогою шаблону і як розфарбувати його, правильно змішавши фарби для отримання потрібних відтінків. Також в інструкції наведені цікаві факти про вулкани. Створення макета вулкана
Перед початком роботи накрийте стіл фольгою або старою газетою. Вам знадобиться: миска для змішування, ножиці.
1. Розріжте пакети з гіпсом, використовуючи ножиці та всипте в миску.
2. Додайте приблизно 280 мл води в гіпсовий порошок і перемішуйте, доки вона не стане однорідною.
3. Налийте суміш у форму й акуратно струсіть, щоб позбутися пузирів повітря.
4. Залиште на 20-30 хвилин при кімнатній температурі.
5. Коли гіпс затвердіє, акуратно відокремте заготовку від форми. Фарбування макета вулкана
Для досягнення найкращих результатів фарбування дочекайтеся повного висихання гіпсової поверхні вулкана. Це може зайняти до 24 годин. Розфарбуйте макет вулкана коричневим і червоним кольором або виберіть власну колірну схему, використовуючи фарби в наборі та пензель. Прочитайте поради по змішуванню фарб, щоб створити багато різних відтінків як на коробці набору. Виверження вулкана
Знадобиться трохи оцту і харчової соди, щоб імітувати виверження вулкана. Оцет і сода в комплект не входять. Краще провести цей експеримент на вулиці або добре накрити поверхню столу, щоб уникнути його пошкодження або фарбування.
1. Насипте чайну ложку харчової соди в кратер і додайте кілька крапель рідини для миття посуду і червоної фарби, щоб лава виглядала як справжня.
2. Повільно влийте чайну ложку оцту в кратер і спостерігайте за виверженням.
3. Можна продовжувати додавати оцет до повного розчинення харчової соди. Експеримент можна повторювати і показувати друзям.

Відгуки про Набір для експериментів 4М Вулкан (00-03230)

Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер, щоб бачити наш сайт коректно. Оновити мій браузер