00

Конструктор LEGO Nexo Knights Генерал Магмар Абсолютна сила (70338)

Конструктор LEGO Nexo Knights Генерал Магмар Абсолютна сила (70338)
* УВАГА! Реальний вигляд товару може дещо відрізнятися від того, який зображений на малюнку. Ми радимо звіряти зовнішній вигляд, опис та технічні характеристики за артикулом на сайті виробника.
292 грн.
Наявність: На складі (1-3 дні)Орієнтовна дата поставки: Уточнюйте
Код товару: 563378
Артикул: 70338
Гарантія: 1 міс.

Характеристики

  • БрендLEGO
  • Країна Китай

Огляд

LEGO Nexo Knights Генерал Магмар Абсолютна сила (70338) - це сюжетно-інтерактивний набір, який пропонує захопленним дітям зібрати ватажка монстрів і отримати нову Силу Нексо завдяки трьом новим щитам для сканування.
Набір LEGO NEXO KNIGHTS належить новій колекції 2016 року. У ній пропонується зібрати цікаві рухливі ультрамодели персонажів зі зброєю та аксесуарами.
Серія LEGO NEXO KNIGHTS обов'язково сподобається вашій дитині! Пригодницька історія з використанням сучасних технологій, не схожа ні на що, з чим ви були знайомі раніше! Королівство жило в мирі та благополуччі, поки в світі лицарів майбутнього знавіснілий королівський блазень по імені Джестро не знайшов книгу монстрів, з допомогою якої захотів захопити владу. Тепер Королівство під загрозою. Тільки команда молодих хоробрих хлопців зможе зупинити його. Вони – лицарі майбутнього, які протистоять Джестро і його лавовым монстрам.
Завдяки набору LEGO у дітей буде розвиватися безліч позитивних якостей, це образне мислення, кмітливість, стриманість, уважність, уява і фантазія. Цей конструктор розрахований на дітей від 7 до 14 років.

Відгуки про Конструктор LEGO Nexo Knights Генерал Магмар Абсолютна сила (70338)

Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер, щоб бачити наш сайт коректно. Оновити мій браузер