00

Килимок Defender Silk (50706)

Килимок Defender Silk (50706)
* УВАГА! Реальний вигляд товару може дещо відрізнятися від того, який зображений на малюнку. Ми радимо звіряти зовнішній вигляд, опис та технічні характеристики за артикулом на сайті виробника.
 
Наявність: Немає на складі
Код товару: 383612
Артикул: 50706
Гарантія: 1 міс.

Характеристики

  • БрендDefender
  • Країна Китай

Огляд

Килимок Defender Silk (50706) - чудовий аксесуар для Вашої комп'ютерної мишки, який прикрасить будь-яке робоче місце. Він має привабливий принт - колекція з тваринами і фактурами обов'язково сподобається жіночій половині. Картинка, виконана на шовку з допомогою особливої техніки друку, «грає» на світлі.
Килимок Defender Silk допоможе захистити ніжки Вашої комп'ютерної миші від стирання, значно продовжуючи термін служби пристрою. Він сумісний з лазерними і оптичними мишками, а також має тонку, але міцну конструкцію. Нижній шар з натуральної гуми запобігає ковзання килимка по столу і береже стіл від подряпин і потертостей, які неминуче виникають через якийсь час при роботі на незахищеній поверхні. Купіть килимок Defender Silk за нашою вигідною ціною і Ви отримаєте стильний аксесуар для Вашого робочого місця.

Відгуки про Килимок Defender Silk (50706)

Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер, щоб бачити наш сайт коректно. Оновити мій браузер