00

Кліпса для пустушок Heimess Уточка (732740)

Кліпса для пустушок Heimess Уточка (732740)
* УВАГА! Реальний вигляд товару може дещо відрізнятися від того, який зображений на малюнку. Ми радимо звіряти зовнішній вигляд, опис та технічні характеристики за артикулом на сайті виробника.
164 грн.
Наявність: На складі (1-3 дні)Орієнтовна дата поставки: Уточнюйте
Код товару: 628931
Артикул: 732740
Гарантія: 3 міс.

Характеристики

  • БрендHeimess
  • Країна Німеччина

Огляд

Пустушка тепер не буде падати, а яскравий, стриманий дизайн зроблять функціональну річ стильним доповненням будь-якого гардероба маленького модника. Пустушка буде утримуватися надійної регульованою по довжині мотузочкою, її напевно вистачить для фіксації на будь-якому колечку.
Кліпса HEIMESS буде безпечно кріпиться до одягу дитини затиском, при цьому затискач має захисне покриття, що не зашкодить одяг дитини навіть при сильному ривку. При виготовленні держателя були використані повністю екологічно чисті матеріали і фарби.
Увага: не використовуйте тримач як ланцюжок, закріплюючи навколо шиї дитини.
В асортименті HEIMESS є іграшки для новонароджених і маленьких дітей (кліпси для сосок, прорізувачі, брязкальця, розтяжки на ліжечко і коляску), а також аксесуари для кімнати (ростомеры, вішалки). При виготовленні використовуються натуральні фарби на водній основі, які абсолютно безпечні для дітей. Відмінною особливістю є не просто забарвлення іграшок, а їх поверхневе просочення, що виключає можливість сколів і відшарування фарби.

Відгуки про Кліпса для пустушок Heimess Уточка (732740)

Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер, щоб бачити наш сайт коректно. Оновити мій браузер