00

Чохол до мобільного телефона Drobak для HTC Desire 500 /ElasticPU/White (218864)

Чохол до мобільного телефона Drobak для HTC Desire 500 /ElasticPU/White (218864)
* УВАГА! Реальний вигляд товару може дещо відрізнятися від того, який зображений на малюнку. Ми радимо звіряти зовнішній вигляд, опис та технічні характеристики за артикулом на сайті виробника.
21 грн.
Наявність: На складі (1-3 дні)Орієнтовна дата поставки: Уточнюйте
Код товару: 640043
Артикул: 218864
Гарантія: 0 міс.

Характеристики

  • БрендDrobak
  • Сумісність для HTC
  • Країна Китай

Огляд

Чохол для моб. телефону Drobak для HTC Desire 500/ElasticPU/White виконаний з поліуретану і надійно захистить Ваш смартфон від різних пошкоджень. Завдяки еластичним властивостям чохла, Ви легко і просто зможете надіти і зняти аксесуар з телефону. Крім того, чохол щільно прилягає до корпусу, забезпечуючи надійну фіксацію аксесуара на смартфоні. Забезпечте максимальний захист вашому пристрою від забруднень, пилу, а також появи подряпин, плям і потертостей на його корпусі.
Чохол для мобільного телефону Drobak для HTC Desire 500/ElasticPU/White (218864) виконаний в елегантному білому забарвленні і анітрохи не утруднить експлуатацію Вашого смартфона. Він має прорізи для всіх кнопок і роз'ємів, а також камери і динаміка. Купуйте чохол для моб. телефону Drobak для HTC Desire 500/ElasticPU/White за нашою вигідною ціною і Ви зможете продовжити термін служби Вашого смартфона.

Відгуки про Чохол до мобільного телефона Drobak для HTC Desire 500 /ElasticPU/White (218864)

Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер, щоб бачити наш сайт коректно. Оновити мій браузер