00

Чохол до мобільного телефона Drobak для Samsung Galaxy Core Advance I8580(White)Elastic PU (216064)

Чохол до мобільного телефона Drobak для Samsung Galaxy Core Advance I8580(White)Elastic PU (216064)
* УВАГА! Реальний вигляд товару може дещо відрізнятися від того, який зображений на малюнку. Ми радимо звіряти зовнішній вигляд, опис та технічні характеристики за артикулом на сайті виробника.
21 грн.
Наявність: На складі (1-3 дні)Орієнтовна дата поставки: Уточнюйте
Код товару: 640086
Артикул: 216064
Гарантія: 0 міс.

Характеристики

  • БрендDrobak
  • Матеріал Поліуретан
  • Сумісність для Samsung
  • Країна Китай

Огляд

За допомогою чохла для моб. телефону Drobak для Samsung Galaxy Core Advance I8580 (White) Elastic PU Ви не тільки продовжите термін служби Вашого смартфона, а й отримаєте стильний захисний аксесуар. Чохол виготовлений з якісного матеріалу, який забезпечить тривалий, надійний та якісний захист смартфона. Крім того, чохол аніскільки не збільшить розмір пристрою - і Ви можете носити його в кишенях брюк, піджака або дамській сумочці.
Чохол для моб. телефону Drobak для Samsung Galaxy Core Advance I8580 (White) Elastic PU (216064) відрізняється ідеально відповідними розмірами і всіма необхідними прорізам для доступу до елементів управління Вашого смартфона. Чохол також порадує Вас привабливим дизайном, виконаний в стильному білому кольорі. Купуйте чохол для моб. телефону Drobak для Samsung Galaxy Core Advance I8580 (White) Elastic PU за нашою доступною ціною і Ви отримаєте стильний захисний аксесуар, який ідеально поєднується зі стилем Samsung Galaxy Core Advance I8580.

Відгуки про Чохол до мобільного телефона Drobak для Samsung Galaxy Core Advance I8580(White)Elastic PU (216064)

Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер, щоб бачити наш сайт коректно. Оновити мій браузер