00

Чохол до мобільного телефона Drobak для Microsoft Lumia 430 DS (Nokia) (Black) (215626)

Чохол до мобільного телефона Drobak для Microsoft Lumia 430 DS (Nokia) (Black) (215626)
* УВАГА! Реальний вигляд товару може дещо відрізнятися від того, який зображений на малюнку. Ми радимо звіряти зовнішній вигляд, опис та технічні характеристики за артикулом на сайті виробника.
21 грн.
Наявність: На складі (1-3 дні)Орієнтовна дата поставки: Уточнюйте
Код товару: 640819
Артикул: 215626
Гарантія: 0 міс.

Характеристики

  • БрендDrobak
  • Матеріал Поліуретан
  • Сумісність для Microsoft
  • Країна Китай

Огляд

Дизайн чохла для моб. телефону Drobak для Microsoft Lumia 430 DS (Nokia) (Black) (215626) ідеально поєднується з девайсом і допоможе зберегти його бездоганний вигляд! Чохол для моб. телефону надійно захистить Ваше пристрій від негативного впливу зовнішнього середовища, а його дизайн додасть Вашому девайсу індивідуальності. Нековзна матова текстура забезпечує легкість і комфорт при поводженні з електронним пристроєм, а надійна конструкція і високотехнологічні матеріали створюють захист від ударів і подряпин.
Компактний дизайн чохла практично не збільшує товщини пристрою і дозволяє легко розмістити Ваш смартфон в сумці. Міцний облягаючий чохол для моб. телефону Drobak для Microsoft Lumia 430 DS (Nokia) (Black) (215626) надійно захистить ваш пристрій. Завдяки особливостям матеріалу чохол забезпечить максимальний захист пристрою від забруднень, пилу, а також появи подряпин, плям і потертостей на його корпусі.

Відгуки про Чохол до мобільного телефона Drobak для Microsoft Lumia 430 DS (Nokia) (Black) (215626)

Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер, щоб бачити наш сайт коректно. Оновити мій браузер