00

Ваги Mettler Toledo Tiger 3610S (72220323)

Ваги Mettler Toledo Tiger 3610S (72220323)
* УВАГА! Реальний вигляд товару може дещо відрізнятися від того, який зображений на малюнку. Ми радимо звіряти зовнішній вигляд, опис та технічні характеристики за артикулом на сайті виробника.
72 311 грн.
Наявність: На складі (1-3 дні)Орієнтовна дата поставки: Уточнюйте
Код товару: 619918
Артикул: 72220323
Гарантія: 12 міс.

Характеристики

Огляд

Нова серія торгових ваги Mettler Toledo названа в честь тигра — стародавнього східного символу сили і успіху. Ось вже 5000 років у китайському гороскопі знак тигра уособлює силу, надійність, а також везіння, фінансове благополуччя і успіх у справах.
Ваги з друком чека Tiger 3610S для самообслуговування відрізняються компактністю, універсальністю застосування, хорошим співвідношенням ціни та якості і широкою функціональністю.
Tiger S призначені в основному для продовольчих магазинів самообслуговування різного типу, в тому числі супермаркетів і гіпермаркетів.
Ваги з друком чека Tiger 3610S автоматично обчислюють вартість товару і мають вбудований термопринтер етикеток.
Ваги підтримують функцію тарування і оснащені клавішами вибору товару. Ethernet з підтримкою протоколу TCP/IP забезпечує просту інтеграцію в мережеву інфраструктуру торговельного підприємства.
Ваги з друком чека Tiger 3610S поставляються відразу з трьома варіантами клавіатури покупця – на 25, 50 або 100 клавіш. Налаштовування на потрібний варіант виконується дуже легко. Дисплей встановлюється на стійці на рівні очей покупця.
Інтерфейс ваг
Ваги з друком чека Mettler Toledo Tiger 3610S мають зручний інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, що дозволяє вводити дані, конфігурувати і налаштовувати ваги не вдаючись до допомоги опису.
Програмне забезпечення
Разом з вагами поставляються програми для обміну даними з вагами і дизайну етикеток — LabelDesign і SPCT. Ці програми відрізняються дружнім інтерфейсом і широкими можливостями.
Досвід і нові технології
Традиційний для ваг МЕТТЛЕР ТОЛЕДО високий рівень метрологічних характеристик і промисловий рівень надійності забезпечено поєднанням нових технологій і багаторічного досвіду виробництва ваг. Перші торгові ваги Toledo Scales були випущені в США в 1901 році, приблизно за сто років до торгових ваг Тайгер.

Відгуки про Ваги Mettler Toledo Tiger 3610S (72220323)

Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер, щоб бачити наш сайт коректно. Оновити мій браузер