00

Чохол до мобільного телефона Drobak Huawei Y5C (218434)

Чохол до мобільного телефона Drobak Huawei Y5C (218434)
* УВАГА! Реальний вигляд товару може дещо відрізнятися від того, який зображений на малюнку. Ми радимо звіряти зовнішній вигляд, опис та технічні характеристики за артикулом на сайті виробника.
123 грн.
Наявність: На складі (1-3 дні)Орієнтовна дата поставки: Уточнюйте
Код товару: 641649
Артикул: 218434
Гарантія: 3 міс.

Характеристики

  • БрендDrobak
  • Сумісність для Huawei
  • Країна Китай

Огляд

Компанія Drobak - провідний український вендор акумуляторів, адаптерів харчування для портативної техніки та аксесуарів для мобільних пристроїв.
Компанія Drobak відома дизайном і якістю своєї продукції. Це означає, що вони не тільки займаються створенням висококласних аксесуарів для мобільних пристроїв, навіть якщо врахувати, що це саме те, що вони і роблять. Всі зусилля команди компанії Drobak спрямовані на те, щоб робити людей щасливими! Захистіть себе від майбутніх стресів за допомогою чохла Drobak, який забезпечує найвищий рівень захисту. Конструкція витримує різкі випадкові падіння.
Чохли для моб. телефону Drobak виконані з урахуванням всіх конструктивних особливостей пристрою, він має відповідний розмір і всі необхідні прорізи для швидкого доступу до роз'ємів і кнопок управління. Чохли виготовлені з міцного матеріалу, тому здатний забезпечити захист пристрою від вологи, різного виду забруднень, а також запобіжить появі подряпин і потертостей на його поверхні.

Відгуки про Чохол до мобільного телефона Drobak Huawei Y5C (218434)

Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер, щоб бачити наш сайт коректно. Оновити мій браузер