00

Викрутка STANLEY Multibit STHT0-70885

Топ продажВикрутка STANLEY Multibit STHT0-70885
* УВАГА! Реальний вигляд товару може дещо відрізнятися від того, який зображений на малюнку. Ми радимо звіряти зовнішній вигляд, опис та технічні характеристики за артикулом на сайті виробника.
535 грн.
Наявність: На складі (1-3 дні)Орієнтовна дата поставки: Уточнюйте
Код товару: 510698
Артикул: STHT0-70885
Гарантія: 12 міс.

Характеристики

  • БрендStanley
  • Країна Китай

Огляд

Компанія Stanley – потужний виробник високоякісних, професійних, зносостійких інструментів, які користуються широким попитом у всьому світі.
Переконлива історія на протязі більше 150 років, падіння компанії, а потім тріумфальне повернення на ринок – це доля великих компаній, в число яких, безсумнівно, входить концерн Stanley.
Набір ручного інструменту Stanley являє собою дуже зручне, практичне і функціональне рішення не тільки для вузькопрофесійного використання, але і в самих звичайних побутових умовах.
Інструменти Stanley відповідають всім вимогам якості, тому після їх придбання ви не будете відчувати жодних проблем.
Викрутка багатофункціональна STANLEY "Multibit" c насадками, 34 (STHT0-70885)– це високоякісний комплект, який складається з багатофункціонально] викрутки Stanley "Multibit", насадок, різного типу шліців і викруткового тримача для насадок 1/4".
Всі складові набору виготовлені з високоякісної і міцної сталі, яка забезпечує надійність і гарантує максимальний термін експлуатації.
Довжина стрижня викрутки складає 100 мм.
Особливості викрутки Stanley "Multibit"(STHT0-70885):
- Рукоятка з профілем з трьома гранями, виконана з двокомпонентного матеріалу, з текстурою, що забезпечує максимальний крутний момент і комфорт користувача.
- Хромований стрижень для захисту від корозії.
- Трипозиційний храповий механізм.
- Конструкція з підшипником з пружинним механізмом для полегшення доступу до вставок в рукоятці.
- Запатентована система зберігання вставок в рукоятці біля основи стрижня, а також в знімному ковпачку заднmj] частині рукоятки забезпечує легкий доступ і надійність зберігання.

Відгуки про Викрутка STANLEY Multibit STHT0-70885

Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер, щоб бачити наш сайт коректно. Оновити мій браузер