00

Викрутка Stanley "FatMax" з хропевим хутро. + 12 біт (FMHT0-62691)

Викрутка Stanley "FatMax" з хропевим хутро. + 12 біт (FMHT0-62691)
* УВАГА! Реальний вигляд товару може дещо відрізнятися від того, який зображений на малюнку. Ми радимо звіряти зовнішній вигляд, опис та технічні характеристики за артикулом на сайті виробника.
1 213 грн.
Наявність: На складі (1-3 дні)Орієнтовна дата поставки: Уточнюйте
Код товару: 655793
Артикул: FMHT0-62691
Гарантія: 24 міс.

Характеристики

  • БрендStanley
  • Країна Китай

Огляд

Викрутка з бітами. Відсік для зберігання вставок в рукоятці. Рукоятка з двох матеріалів для надійного контролю інструменту, комфорту в роботі і можливості передачі великого крутного моменту. Пістолетна рукоятка для передачі більшого крутного моменту. Храповий механізм з 40 зубцями (крок 9°). Стрижень з магнітним утримувачем вставки.
- Вбудований в ручку відсік для зберігання вставок;- Двокомпонентна рукоятка (пряма/пістолетна) для надійного контролю інструменту і передачі ще більшого крутного моменту;- Трипозиційний храповий механізм з 40 зубцями (з кроком 9°);- Стрижень з магнітним тримачем для фіксації вставок в робочому положенні.
З 1843 STANLEY став провідним ім'ям у виробництві ручного інструменту; вони встановили стандарти якості у всьому, що робили. Компанія Stanley зараз – потужний виробник високоякісних, професійних, зносостійких інструментів, які користуються широким попитом у всьому світі. Переконлива історія на протязі більше 150 років, падіння компанії, а потім тріумфальне повернення на ринок – це доля великих компаній, в число яких, безсумнівно, входить концерн Stanley.

Відгуки про Викрутка Stanley "FatMax" з хропевим хутро. + 12 біт (FMHT0-62691)

Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер, щоб бачити наш сайт коректно. Оновити мій браузер