00

Плівка захисна Drobak для Xiaomi Red Mi Note (503101)

Плівка захисна Drobak для Xiaomi Red Mi Note (503101)
* УВАГА! Реальний вигляд товару може дещо відрізнятися від того, який зображений на малюнку. Ми радимо звіряти зовнішній вигляд, опис та технічні характеристики за артикулом на сайті виробника.
188 грн.
Наявність: На складі (1-3 дні)Орієнтовна дата поставки: Уточнюйте
Код товару: 480578
Артикул: 503101
Гарантія: 0 міс.

Характеристики

  • БрендDrobak
  • Країна Китай

Огляд

Фахівці компанії Drobak розробили спеціальну захисну плівку Drobak для Xiaomi Red Mi Note (503101), яка стане незамінним аксесуаром для Вашого смартфона. Вона точно повторює форму і розміри дисплея, а також враховує всі його конструкційні особливості. Забудьте про появу різних забруднень, пошкоджень і жирних відбитків пальців на екрані Вашого смартфона - в цьому Вам допоможе ультратонка захисна плівка. Вона практично невидима на дисплеї і не погіршує якість переданої картинки. Крім того, спеціальний полімер анітрохи не впливає на відгук сенсора.
Плівка захистна Drobak для Xiaomi Red Mi Note легко і просто наноситься на екран і при правильному її нанесенні не пузириться. Варто відзначити також її антиблікові властивості - при яскравому сонячному світлі продовжуйте комфортно користуватися додатками, друкувати СМС або грати в улюблені ігри. Купіть плівку захисну Drobak для Xiaomi Red Mi Note за нашою привабливою ціною і екран Вашого мобільного телефону Xiaomi Red Mi Note буде під надійним захистом.

Відгуки про Плівка захисна Drobak для Xiaomi Red Mi Note (503101)

Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер, щоб бачити наш сайт коректно. Оновити мій браузер