00

Скло захисне Drobak для LG Leon LGH324 Tempered Glass (505507)

Скло захисне Drobak для LG Leon LGH324 Tempered Glass (505507)
* УВАГА! Реальний вигляд товару може дещо відрізнятися від того, який зображений на малюнку. Ми радимо звіряти зовнішній вигляд, опис та технічні характеристики за артикулом на сайті виробника.
189 грн.
Наявність: На складі (1-3 дні)Орієнтовна дата поставки: Уточнюйте
Код товару: 640862
Артикул: 505507
Гарантія: 0 міс.

Характеристики

  • БрендDrobak
  • Спосіб наклеювання статичний
  • Призначення для мобільного телефона
  • Тип глянцева
  • Країна Китай

Огляд

Скло захисне Drobak для LG Leon LGH324 Tempered Glass (505507) - це якісний, практичний у використанні аксесуар, який допоможе уникнути дорогої процедури заміни екрану смартфона, збереже дисплею його первісний зовнішній вигляд.
Ефективно захищає від подряпин, тріщин і сколів, виготовлене із загартованого скла, достатньо міцне, щоб захистити екран телефону при падінні на асфальт, при побутових ударах, при взаємодії з дряпаючими предметами (ключі, пісок, лезо ножа, цвяхи, тощо). У той же час, захисне скло Drobak досить тонке і практично непомітне на екрані.
Абсолютно не впливає на чутливість сенсора смартфона. Також, скло, з якого виготовлена накладка, пропускає 98% світла, виключаючи втрату яскравості і якості зображення екрану девайса. Захисне скло Drobak Tempered Glass легко наклеюється в "домашніх умовах".

Відгуки про Скло захисне Drobak для LG Leon LGH324 Tempered Glass (505507)

Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер, щоб бачити наш сайт коректно. Оновити мій браузер