00

Фігурка Schleich Щеня золотого ретривера (16396)

Фігурка Schleich Щеня золотого ретривера (16396)
* УВАГА! Реальний вигляд товару може дещо відрізнятися від того, який зображений на малюнку. Ми радимо звіряти зовнішній вигляд, опис та технічні характеристики за артикулом на сайті виробника.
 
Наявність: Немає на складі
Код товару: 462415
Артикул: 16396
Гарантія: 0 міс.

Характеристики

  • БрендSchleich
  • Країна Німеччина

Огляд

Фігурка Schleich Щеня золотого ретривера (16396) опрацьована до найдрібніших деталях і вражає своєю реалістичністю. Вона не має підставки, що не заважає їй стійко стояти на будь-якій поверхні. Цієї фігуркою можливо не тільки грати, їх можна колекціонувати і навіть використовувати як декор для дитячої. Фігурка виготовлена з каучукового пластику і пофарбовані вручну.
Серія З тваринами. Всім відомо, що собака друг людини. Давайте познайомимося з ними трохи ближче і можливо, що скоро Ви заведете собі цього чотириногого друга. Сприяє розвитку фантазії і тактильних відчуттів у дитини.
Фігурка Schleich Щеня золотого ретривера (16396) відмінно розвиває дитячу фантазію. Вигадуючи сюжетно-рольові ігри, малюк розвиває уяву і освоює нові соціальні взаємини. З покупкою черговий фігурки Ваша дитина знайомиться з новим представником тваринного світу і, напевно, захоче дізнатися про нього більше, що безсумнівно розширить його кругозір. Купіть фігурку Schleich Щеня золотого ретривера (16396) за нашою вигідною ціною і вона обов'язково сподобається Вашій дитині.

Відгуки про Фігурка Schleich Щеня золотого ретривера (16396)

Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер, щоб бачити наш сайт коректно. Оновити мій браузер