00

Набір для експериментів 4М Катер на повітряній подушці (00-03366)

Набір для експериментів 4М Катер на повітряній подушці (00-03366)
* УВАГА! Реальний вигляд товару може дещо відрізнятися від того, який зображений на малюнку. Ми радимо звіряти зовнішній вигляд, опис та технічні характеристики за артикулом на сайті виробника.
477 грн.
Наявність: На складі (1-3 дні)Орієнтовна дата поставки: Уточнюйте
Код товару: 813334
Артикул: 00-03366
Гарантія: 6 міс.

Характеристики

  • Країна Китай

Огляд

Спостерігайте, як фантастична яхта плавно ковзає по підлозі, завдяки повітряній подушці. Вивчайте наукові факти граючи. Цей невеликий науковий проект допоможе в шкільній програмі. Також це ідеальний комплект для демонстрації наукових досягнень.
В інструкції описаний принцип роботи катера, процес складання для наочності доповнений малюнками, є науково-пізнавальні факти, поради щодо усунення несправностей. Дія іграшки з набору заснована на третьому законі Ньютона та силі тертя. За допомогою такого набору можна викликати в дитини інтерес до вивчення фізики.
У комплекті: базова панель, повітряна подушка, арка, повітропровід, батарейний відсік із вимикачем і проводами, кришка батарейного відсіку, тримач для мотора, 2 панелі кріплення, кришка для мотора, пропелер, двосторонній скотч, мотор із дротами, гвинти, багаторазовий клей, 2 ковпачки, інструкція.
Також необхідні: невелика хрестоподібна викрутка, 4 батарейки ААА.
Як працює катер
Довжина готового катера 33 см. Поставте зібрану модель на рівну підлогу подалі від перешкод. Увімкніть двигун. Не заводьте іграшку над водою, це може призвести до пошкодження мотора. Батарейки забезпечують двигун електрикою, завдяки чому він починає крутити гвинт з пропелером. Лопаті пропелера нагнітають повітря в нижній повітропровід, через що роздувається "подушка". Вона зменшує тертя між катером і землею, що дозволяє моделі ковзати по поверхні, ледь торкаючись її. Пропелер також нагнітає повітря в зворотному напрямку через верхній канал (арку). Відповідно до третього закону Ньютона, на кожну дію є рівна за значенням і протилежна за напрямком протидія. Тому, коли пропелер продуває повітря назад, повітря штовхає вперед гвинт, а разом із ним і катер.
Повітряна подушка була винайдена в 1950-ті британцем Крістофером Кокереллом. Він започаткував слово "ховеркрафтах". Повітряні подушки використовують для високошвидкісного пасажирського транспорту, переміщення вантажу, а також військовими для дислокації військ. Судно, оснащене повітряною подушкою, може пересуватися над сухою поверхнею, водною або болотистою. Найбільший пасажирський ховеркрафт досягав 56 метрів завдовжки і важив 310 тонн.

Відгуки про Набір для експериментів 4М Катер на повітряній подушці (00-03366)

Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер, щоб бачити наш сайт коректно. Оновити мій браузер